صدو بیست و هشتمین شماره فصلنامه علمی تخصصی معارف اسلامی نامه جامعه منتشر شد

به گزارش معاونت پژوهش، صد و بیست و چهارمین شماره فصلنامه علمی تخصصی نامه جامعه منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

1. تحلیل ازدواج رسول خدا(ص) با خدیجه کبری(س) بر اساس اخبار تاریخی/ فرزانه حکیم‌زاده
  2. بررسی جایگاه اخلاق ارسطویی در قرآن از منظر علامه طباطبایی(ره)/ طاهره حسن‌زاده خیاط
  3. تحلیل معنایی ولایت شیطان از منظر قرآن و راه­های مقابله با آن/ افسانه ضیایی ثابت
  4. بررسی تطبیقی ماهیت و رؤیت ملائکه در تفسیر المیزان و المنار/ سید محمود طیب حسینی، صدیقه فیجانی
  5. عوامل بینشی نگرانی و راه­های مقابله با آن از دیدگاه قرآن و روانشناسی/ محترم قوی، مریم وفاجو
  6. بررسی تطبیقی زندگی حضرت حواء در تفاسیر فریقین/ محدثه حق‌پرست

این فصلنامه با امتیاز علمی تخصصی، در طول بیش از پنج سال فعالیت خود در موضوع معارف اسلامی، پیوسته با نشر مقالات علمی، ضمن ارائه دستاوردهای نو، فضای مناسبی برای انتشار آرا و تضارب اندیشه‌ها در حوزه معارف اسلامی فراهم نموده است.

اساتید، محققان و پژوهشگران عرصه معارف اسلامی می‌توانند حاصل تلاش‌های علمی خود را در پنج گرایش‌: تفسیر و علوم قرآن و حدیث، فقه و حقوق، سیره و تاریخ، اخلاق و تربیت، فلسفه، کلام و عرفان جهت انتشار به سامانه نشریه به آدرس http://nj.jz.ac.ir/  ارسال نمایند.