خداوند متعال در آیه شریفه 78 و 79 سوره نساء ، سرچشمه و منشأ سیئات و حسنات را به خود نسبت داده، اما در آیه 79 همین سوره، تحقق حسنات را از جانب خود و سیئات را از جانب بشر می داند. این امر موجب شده گروهی بدون توجه به اسالیب کلام و عدم بهره گیری از معنای صحیح واژگان و نیز به کار نبردن روش درست در فهم قرآن ادعای موهوم تناقض را در این دو آیه شریفه مطرح سازند. مقاله حاضر (که به شیوه توصیفی_ تحلیلی وبر مبنای جمعآوری اطلاعات ازطریق منابع کتابخانهای تهیه و تدوین گردیده است)، در پی پاسخ به این پرسش است که : مراد الهی از نسبت سیئات به خود و بشر چیست ؟ برای پاسخ گویی بدین سؤال رویکردهای متفاوت مفسران را بیان داشته و ناکارآمدی هر یک را بررسی می کنیم آن گاه دیدگاه علامه طباطبایی را به دلیل اتقان و استحکام و قوت استدلال و ارائه راه حل بهتر درجمع بین دوآیه، پاسخی مناسب و موفق ارزیابی می نماییم و ادله و شواهد برگزیدگی آن را میآوریم
خراسانی, مرضیه, & سلطانی بیرامی, اسماعیل. (1401). تحلیل شبهه تناقض گویی در نسبت دادن سیئات به خدا یا انسان ( با تکیه بر آیات 78 و 79 سوره نساء). فصلنامه علمی تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه, 8(139), 6-30.
MLA
مرضیه خراسانی; اسماعیل سلطانی بیرامی. "تحلیل شبهه تناقض گویی در نسبت دادن سیئات به خدا یا انسان ( با تکیه بر آیات 78 و 79 سوره نساء)". فصلنامه علمی تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه, 8, 139, 1401, 6-30.
HARVARD
خراسانی, مرضیه, سلطانی بیرامی, اسماعیل. (1401). 'تحلیل شبهه تناقض گویی در نسبت دادن سیئات به خدا یا انسان ( با تکیه بر آیات 78 و 79 سوره نساء)', فصلنامه علمی تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه, 8(139), pp. 6-30.
VANCOUVER
خراسانی, مرضیه, سلطانی بیرامی, اسماعیل. تحلیل شبهه تناقض گویی در نسبت دادن سیئات به خدا یا انسان ( با تکیه بر آیات 78 و 79 سوره نساء). فصلنامه علمی تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه, 1401; 8(139): 6-30.