فراخوان مقاله فصلنامه علمی تخصصی نامه جامعه وابسته به حوزه علمیه خواهران جامعه الزهرا سلام الله علیها

فراخوان مقاله فصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» از سوی نشریه داخلی انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

فصلنامه علمی تخصصی «مطالعات قرآنی نامه جامعه» پیش از این با عنوان فصلنامه علمی تخصصی معارف اسلامی نامه جامعه انتشار می‌یافت که از سال ۱۳۸۳ تا کنون در ۱۳۰ شماره به چاپ رسیده و هم اکنون، صدوسی‌ویکمین شماره آن در دست چاپ است.

فصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» اول اردیبهشت سال جاری در دبیرخانه هیئت نظارت بر مطبوعات ثبت شد و صدوسی‌ودومین شماره این فصلنامه با رویکرد تخصصی «تفسیر و علوم قرآنی» منتشر خواهد شد.

این نشریه در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات علمی دانش‌آموختگان و پژوهشگران عرصه «تفسیر و علوم قرآنی»، گام مؤثری در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی در این حوزه بردارد.

برهمین اساس، فصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» پذیرای مقالات اساتید، پژوهشگران و محققان حوزه و دانشگاه در حوزه تفسیر و علوم قرآن است.

پژوهشگران می‌توانند آثار خود را به سامانه فصلنامه به آدرس http://nj.jz.ac.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس بگیرند.

این نشریه به مدیر مسئولی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی و سردبیری سرکار خانم فریده پیشوایی فعالیت می‌کند، همچنین اعضای هیئت تحریریه این نشریه را خانم‌ها ریحانه حقانی، مریم اسماعیلی، طلعت حسنی بافرانی، بی بی سادات رضی بهابادی، حمیده عبدالهی علی بیک و آقایان علیرضا اسعدی، سید علی حسینی زاده و رمضان محمدی تشکیل می‌دهند.