صد و سی و یکمین شماره فصلنامه علمی تخصصی معارف اسلامی نامه جامعه به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

صدوسی و یکمین شماره فصلنامه علمی تخصصی نامه جامعه منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

1. جستاری در قرائت داروین از «نظریه تکامل» و تعارض آن با «داروینیسم رایج» از منظر شهید مطهری(ره)/ طیبه ربانی
  2. ارزیابی گستره تأویل از دیدگاه شیبعه و معتزله/مهین بیرانوند
  3. بررسی دلالت روایات قول زور بر حرمت غناء/ زهرا عزیزاللهی
  4. بررسی نقش پیش‌فرض‌ها در فهم متن از دیدگاه «گادامر» و «آیت الله سبحانی»/ فاطمه همایون
  5. بررسی اقسام وطن در فقه/مهناز دهقان
  6. گزارشی تحلیلی از شرح مستفید در ترجمه عیون اخبار الرضا(ع)/اسماء ایرانمنش

این فصلنامه با امتیاز علمی تخصصی، در طول بیش از پنج سال فعالیت خود در پنج گرایش‌: تفسیر و علوم قرآن و حدیث، فقه و حقوق، سیره و تاریخ، اخلاق و تربیت، فلسفه، کلام و عرفان پیوسته زمینه‌ای برای نشر مقالات علمی، در حوزه معارف اسلامی فراهم نموده است.

نشریه نامه جامعه با عنوان جدید «مطالعات قرآنی نامه جامعه» از اول اردیبهشت سال 1399 در دبیرخانه هیئت نظارت بر مطبوعات ثبت شد و صدوسی‌ودومین شماره این فصلنامه با رویکرد تخصصی «تفسیر و علوم قرآنی» منتشر خواهد شد.

این نشریه در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات علمی دانش‌آموختگان و پژوهشگران عرصه «تفسیر و علوم قرآنی»، گام مؤثری در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی بردارد. از این رو پذیرای مقالات اساتید، پژوهشگران و محققان حوزه و دانشگاه در حوزه تفسیر و علوم قرآن است.

پژوهشگران می‌توانند آثار خود را با ثبت نام در سامانه nj.jz.ac.ir ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس بگیرند.

تصویر خبر